Zinaida Greceanîi, după decizia CEC: "Candidații la primăriile municipiilor Chișinău și Bălți vor fi anunțați duminică"

Președintele PSRM, Zinaida Greceanîi a venit cu o primă reacție după ce Comisia Electorală Centrală (CEC) a decis astăzi ca alegerile locale noi în municipiile Chișinău și Bălți să aibă la data de 20 mai curent. În acest context, Zinaida Greceanîi a menționat că duminică, 18 martie vor fi anunțați candidații la primăriile municipiilor Chișinău și Bălți, atunci când va avea loc ședința extinsă a activului PSRM.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Zinaida Greceanîi a menționat că PSRM ”își declară disponibilitatea de a participa la alegerile locale anticipate în două cele mai importante orașe ale Republicii Moldova”.

Mai mult, politicianul s-a adresat locuitorilor ambelor municipii pentru a sprijini candidații Partidului Socialiștilor.

Amintim că alegerile locale noi în municipiile Chișinău și Bălți vor avea loc la data de 20 mai curent, după ce Comisia Electorală Centrală (CEC) a dat aviz pozitiv astăzi proiectului de decizie privind stabilirea dății scrutinului în cele două orașe.

Zinaida Greceanîi, după decizia CEC: "Candidații la primăriile municipiilor Chișinău și Bălți vor fi anunțați duminică"

Sursa: realitatea.md