Wizz Air schimba politica de bagaje, de la 1 noiembrie. Cate valize pot fi luate la bord

Operatorul low-cost Wizz anunta o noua politica de bagaje, care intra in vigoare de la 1 noiembrie 2018.

De la 1 noiembrie, fiecare pasager îşi poate aduce la bord un bagaj de mână gratuit (40x30x20 cm), în timp ce pasagerii care au achiziţionat WIZZ Priority pot lua în cabină şi o geantă tip troller (55x40x23 cm).

Pe baza feedback-ului primit de la pasageri, dar şi a schimbării obiceiurilor de călătorie, Wizz Air a introdus un nou tip de bagaj de cală de 10 kilograme, cu preţuri ce încep de la doar 7 euro, pentru a facilita confortul călătorilor.

“Vrem să le oferim clienţilor noştri cele mai mici preţuri posibile, precum şi o viziune transparentă asupra preţului biletelor. Prin separarea produselor şi a serviciilor, Wizz Air democratizează modul în care se călătoreşte şi permite crearea unei oferte bazate pe nevoile fiecăruia”, a declarat Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer Wizz Air.

Serviciul WIZZ Priority include un bagaj de mână gratuit (40x30x20 cm) şi un troller (55x40x23 cm) care poate fi transportat la bord, check-in prioritar şi îmbarcare prioritară la doar 5 euro.

Rezervările fără WIZZ Priority efectuate înainte de 10 octombrie pentru perioada de călătorie după 1 noiembrie 2018 vor avea inclus automat un bagaj de cală gratuit de 10 kg, în timp ce rezervările cu bagaje la cală vor avea automat WIZZ Priority.

Având mai multă siguranţă că bagajele au loc la bordul aeronavelor, precum şi o selecţie mai largă de opţiuni privind greutatea şi mărimea bagajelor, pasagerii pot alege varianta care li se potriveşte.

Johan Eidhagen a adăugat: “Suntem convinşi că oferta noastră compusă din peste 50 de combinaţii de bagaje va răspunde nevoilor clienţilor noştri într-o manieră personalizată, iar pasagerii vor continua să plătească doar pentru serviciile pe care doresc să le utilizeze. Începând cu 1 noiembrie, vom face călătoriile mai confortabile, oferind în acelaşi timp cele mai mici preţuri posibile în întreaga reţea extinsă de 143 de destinaţii din 44 de ţări”, a mai spus Eidhagen.

Sursa: protv.md