Vlad Filat divorțează de Angela GonțaVlad Filat și Angela Gonța divorțează. Informația a fost făcută publică acum câteva minute pe pagina de facebook a ex-premierului.

„Pentru a evita speculaţiile la acest subiect, precizez că decizia de a divorţa de Angela Gonţa îmi aparţine în totalitate. Este o decizie extrem de dureroasă pentru mine, dar cred că este cea mai corectă”, a scris Vlad Filat.

Totodată acesta-și cere scuze public de la Angela Gonța „pentru mizeriile mediatice la care a fost supusă în toată această perioadă de către presa de buzunar, mizerii care cu siguranţă vor continua, pentru că ei, ca nişte laşi, au decis să lupte nu doar cu mine, dar şi cu familia mea”, a mai menționat Filat în mesajul său.

Vlad Filat divorțează de Angela Gonța1

Ex-premierul Vlad Filat și jurnalista Angela Gonța s-au căsătorit în anul 2013, aceștia au împreună un copil, Ekaterina în vârstă de doi ani.

UNIMEDIA amintește că Vlad Filat a fost condamnat ieri la 9 ani de închisoare de către magistrații de la Judecătoria Buiucani, acesta pledează nevinovat, iar avocații ex-premierului susțin vă vor ataca această decizie la Curtea de Apel Chișinău.

Sursa : unimedia.info