Un moldovean, ucis in Belgia, in urma unor altercatii. Disperata, sotia acestuia, care a ramas cu doi copii mici, cere ajutor pentru repatrierea corpului neinsufletit

Un moldovean, sofer de TIR, a fost injunghiat in acest weekend intr-o parcare din Belgia. Tanarul de 31 de ani, pomenit in mijlocul unei altercatii, ar fi fost ucis de un roman din Suceava. Sotia victimei aduna acum bani pentru repatrierea trupului.

Era sambata seara, in jurul orei 22, cand medicii straini au constatat decesul moldoveanului in varsta de 31 de ani. El ar fi fost injunghiat intr-o parcare din Belgia. Sotia acestuia ne-a povestit ca a fost anuntata de prietenii barbatului despre cele intamplate.

Barbatul, originar din Calarasi, lucra sofer de TIR in Europa de cativa ani. Din ce a reusit sa afle de la prieteni, cel care l-a injunghiat pe sotul ei ar fi un roman de 50 de ani din Suceava. Victima a lasat in urma doi copii mici.

Veronica Gravrilita aduna acum bani ca sa isi repatrieze sotul. Am luat legatura cu Ministerul Afacerilor Externe pentru a obtine informatii oficiale, insa nu am primit deocamdata un raspuns.

Veronica GAVRILITA, SOTIA VICTIMEI: “Am aflat ieri dimineata despre tragedie. Mi-a parut suspect ca cineva striga la poarta si plange in gura mare. M-am priceput ca ceva nu e in regula. Au ramas doi copii pe drumuri, fara suport, fara sustinere. Ni l-au ucis…

Nu cunosc care a fost cauza. Stiu doar ca  a fost o altercatie intre mai multe persoane. Nu el a fost cel mai vinovat de acolo, dar nu cunosc cauza concreta. Stiu ca persoana ceea s-a intors si anume in el a nimenit cu cutitul.

Jumatate de ora inca a mai putut vorbi in brate la un prieten de-a lui si a spus numai …”Familia mea…” Salvarea nu a mai putut decat sa constate decesul lui. Acum sta trupul lui sub sechestru in Belgia si nu pot sa-l aduc in tara.

Am vorbit cu toti sa mi-l aduca. Astept sa se porneasca masina si sa mi-l aduca. Am prieteni care locuiesc in Belgia, care au mers la fata locului si au vazut totul.

El a implinit 31 de ani, era sofer de TIR, lucra legal cu contract romanesc, nu belgian. Mi s-a spus ca era in afara serviciului. Nu pot sa dau vina pe nimeni. Deja omul nu mai este in viata.”

Un moldovean, ucis in Belgia, in urma unor altercatii. Disperata, sotia acestuia, care a ramas cu doi copii mici, cere ajutor pentru repatrierea corpului neinsufletit

Sursa: protv.md