Un drum de aproape 8 kilometri, care uneste trei sate din nordul tarii a fost reparat, insa de mantuiala spun oamenii. Compania care a reaparat soseau a folosit o tehnologie speciala

Un drum de aproape 8 kilometri, care uneste trei sate din nordul Moldovei a fost reparat, insa de mantuiala spun satenii care locuiesc in preajma. De cealalta parte compania care a reaparat soseau spun ca au folosit o tehnologie speciala.

Soseaua M5 care uneste trei sate din nordul Moldovei a fost reparata recent, insa satenii se plang pe calitatea lucrarilor. 

“Pe aceste portiune care au fost rele au pus smoala cu pietre deasupra. Iar gropile care au fost asa si au ramas, si e mare problema cu masinile. Smoala se lipeste de anvelope.”

Din imagini se vede bine cum o persoana testeaza stratul proaspat pus. Oamenii care locuiesc in preajma drumului se plang pe mirosul puternic de bitum.

Chiar si oamenii care merg pe jos, se lipesc de incaltaminte si e imposibil de traversat. Oamenii care locuiesc in preajma se plang pe miros neplacut.”

Ion RUSU, DIRECTOR, S.A. “DRUMURI BRICENI”: “Compania care a fost selectat in urma lictitatiilor a reparat drumul.”

Drumul a fost reparat de o companie din Chisinau. Responsabilii de acolo spun ca soseaua a fost reabilitata  dupa o tehnologie noua: peste astfaltul vechi, se toarna bitum  impreuna cu pietris.

Sursa: protv.md