Ultimele detalii in cazul moldoveanului de 30 de ani, omorat in bataie sub privirile sotiei sale

Un moldovean de 30 de ani a fost ucis in bataie la Moscova. Acesta a primit o lovitura puternica la cap in timp ce incerca sa opreasca o incaierare pornita intre mai multi indivizi, in fata unui bar. Imaginile cu momentul bataii au fost surprinse cu o camera de bord.

Din imagini se vede cum un tanar dintr-un grup aflat in fata restaurantului loveste pe cineva aflat alaturi dupa care incepe bataia. Potrivit presei ruse, moldoveanul  barbatul in tricou roz se implica. Astfel, incercand sa-i desparta pe batausi, el a primit o lovitura puternica in fata, iar ulterior unul dintre indivizi l-a lovit cu piciorul in cap. A fost chemata ambulanta, insa pana la sosirea medicilor, el s-a stins pe loc.

Tragedia s-a produs acum doua zile. Potrivit presei ruse, moldoveanul de 30 de ani, impreuna cu sotia sa, se afla intr-un local din Moscova, acolo unde un prieten de-al sau isi sarbatorea ziua de nastere. Sotia barbatului a fost martor la intreaga scena si spune ca a incercat sa-si convinga sotul ca sa nu se bage in bataie, insa nu a reusit.

Iulia CEBAN: “Ori de cate ori el vede ca doi il bat pe unul, intervenea.  El a mers acolo. Ei se pare ca s-au linistit. Eu l-am rugat si l-am tinut de mana ca el sa nu se duca incolo. Apoi cineva din grupul de persoane a inceput sa strige la o fata si a atacat-o, el m-a impins si a fugit intr-acolo. L-au lovit si a cazut. S-a invinetit deodata. N-e-am gandim ca poate s-a lovit la cap. L-am intors pe o parte si am intels ca inima i s-a oprit si numai respira.”

Mai tarziu medicii au constatat ca barbatul a avut o trauma cranio-cerebrala in momentul caderii la pamant. Acesta s-a stins pe loc. Comitetul rus de ancheta a anuntat ca in acest caz a fost retinut un tanar de 21 de ani. Presa rusa scrie ca barbatul este orginar din Moldova si locuieste de mai mult timp la Moscova. Nu a ma reusit sa confirmam aceasta informatie la Ministerul de Externe de la Chisinau.

Sursa: protv.md