(video) Scandal intre citiva locatari ai satului Nucareni si doi angajati Politia Patrulare, unul din ei a scos pistolul

Totul a început după ce doi polițiști de patrulare au reținut un bărbat din satul Nucăreni, Telenești, suspectînd că acesta s-ar fi urcat beat la volan.

Potrivit martorilor, bărbatul care a fost reținut de polițiști se afla doar lîngă mașina staționată dar nu s-a urcat la volanul acesteia, iar polițiștii ar fi cerut mită de 3 mii de lei ca să-l lase în pace.

Astfel omul cu pricina împreună cu cîțiva consăteni s-au pus pe urmele polițiștilor să le ceară socoteală. Au ajuns mașina poliției la trei kilometri de sat și de aici încolo, s-a declanșat cearta. 

Din imaginile video se întelege clar că un bărbat furios se apropie de mașina poliției patrulare. Scandalul se încinge rapid. Barbatul îl înjură pe un polițist și îi adresează cuvinte indecente. La un moment dat, bărbatul care era însoțit de soție și de fiul său, se năpustește asupra polițistului.

Scandalul ia amploare și polițistul scoate pistolul din dotare. Săteanul enervat la culme îi cere polițistului permisul și insigna pentru a-l acuza la instituțiile superioare. 

Sursa : actualitati.md