Rezina Un sofer beat a lovit cu masina un POLITIST care incerca sa-l scoata din autovehicul

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a ajuns în cătușe la Poliție după ce a tamponat, în seara zilei de 6 februarie, un inspector de patrulare în orașul Rezina.

Inspectoratul Național de Patrulare anunță că acesta conducea haotic pe străzile orașului, în jurul orei 21.30, o „Honda” și a fost stopat de oamenii legii.

În loc să prezinte actele la control, șoferul s-a încuiat în mașină.

În timp ce un inspector de patrulare încerca să deblocheze ușile automobilului, șoferul a accelerat, încercând să fugă, și în mod intenționat a tamponat omul legii, ulterior părăsind locul accidentului.

Polițistul de 51 de ani a chemat colegi în ajutor, iar el a fost transportat la spital. Acesta s-a ales cu comoție cerebrală.

Șoferul buclucaș a fost reținut în scurt timp, după ce s-a tamponat în poarta de rezervă a unui restaurant. Insul are 44 ani și anterior a mai fost documentat pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate. De această dată a refuzat să treacă testul alcoolscopic.

Acum, bărbatul este cercetat penal pentru aplicarea violenței periculoase pentru viața şi sănătatea funcționarului public cu statut special și pentru refuzul sau eschivarea conducătorului mijlocului de transport de la testarea alcoolscopică.

Sursa: ziarulnational.md