(VIDEO) Poliţia a dat de urma mamei minorei depistate recent în preajma Pieței Centrale! Femeia face abuz de alcool, iar ultima dată și-a văzut fiica acum trei saptamaniPolițiștii au identificat mama fetiţei depistată recent fără supraveghere în preajma Pieţii Centrale fără supraveghere. Femeia a fost găsită în compania unor persoane fără loc permanent de trai şi consumatori de băuturi alcoolice.

Ea s-a dovedit a fi în vârstă de 26 ani, domiciliată în Chişinău, fiind condusă la sediul Direcţiei de Poliţie împreună cu concubinul. Oamenii legii au stabilit că femeia ar face abuz de alcool, iar ultima dată şi-ar fi văzut fiica în ziua de 5 iunie curent.

Potrivit ei, un prieten ar fi mers cu fetiţa la o cantină publică şi până în prezent nu s-au întors. Cazul este înregistrat şi sunt demarate acţiunile legale în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor, precum şi gradul de vinovăţie a acesteia.

În acest context, Poliţia Capitalei va prezenta tot materialul probatoriu serviciilor de asistenţă socială, privind luarea de decizie în privinţa reîntoarcerii minorei în familia biologică. 

Sursa: basarabia.md