O tanara din capitala atacata si deposedata de bunuri in valoare de peste 40000 de lei. Suspectii retinuti

Doi tineri cu vârstele de 21 ani și 22 ani, originari din raioanele Anenii Noi și Ialoveni, cât și complicii acestora, o tânără în vârstă de 24 ani și un tânăr de 18 ani, au fost reţinuți de oamenii legii și sunt bănuiți că ar fi atacat o tânără pe care au deposedat-o de geantă în care se aflau bunuri materiale.

Incidentul a avut loc pe 4 iunie dimineața, pe bulevardul Decebal. Bănuiții au atacat o tânără în vârstă de 19 ani, în timp ce se deplasa la domiciliu. Aceștia în mod deschis i-au sustras geanta în care se aflau: două telefoane mobile de model iPhone, bani și alte bunuri materiale, cauzându-i victimei un prejudiciu în sumă de 40.480 lei.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală indivizii şi-au recunoscut vinovăţia motivând că au comis infracțiunea din lipsă de bani. Anterior aceștia au fost judecaţi pentru infracţiuni analogice.

Bănuiții au fost reţinuți pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, fiind cercetați pentru infracțiunea de jaf, care conform legislației prevede pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

Sursa: zugo.md