(video) O nouă ședință de judecată în cazul lui Andrei Brăguță, amânată: Avocatul unuia dintre inculpați s-ar fi îmbolnăvit

Ședința de judecată în fond privind cazul lui Andrei Brăguță a fost din nou amânată. De această dată, pe motiv că avocatul unuia dintre inculpați s-ar fi îmbolnăvit și ar fi fost internat în spital. Anunțul a fost făcut de către procurorul de caz, Ruslan Lupașcu, care a dat asigurări că nu ar fi vorba despre tergiversarea procesului.

Asta deși, unul dintre avocații familiei Brăguță, a sugerat că aceste tergiversări sunt făcute pentru ca mass-media să-și piardă interesul față de acest dosar.

„Nu cunoaștem motivele de ce se întâmplă atât de multe amânări consecutiv, cel puțin astăzi s-a invocat că un avocat s-ar afla în spital, cu toate că nu au fost prezentate probe doveditoare. Ca și cetățean vă pot spune că aceste tergiversări sunt făcute pentru ca mass-media să-și piardă interesul față de dosar”, a conchis Vadim Vieru.

Tot astăzi, judecătorul a decis să aplice amenzi pentru doi dintre avocații inculpaților.

„Instanța a aplicat astăzi o amendă judiciară în mărime de 1.000 de lei la doi dintre apărătorii inculpaților și expres a menționat să se prezinte avocații în caz contrar, instanța va numi avocați din oficiu”, a menționat unul dintre avocații Promo-Lex.

Menționăm că, ultima ședință în acest dosar a fost amânată pe motiv că apărătorul unuia dintre inculpați a lipsit, întrucât i s-ar fi defectat mașina.  

Sursa: unimedia.info