(VIDEO) Nu mai este o poveste: Un extraterestru a fost surprins la Târgoviște

Un bărbat din Târgoviște, România, a făcut furori pe internet, după ce a filmat și a postat pe Facebook imagini cu un extraterestru și o mașină zburătoare sau, cel puțin, asta susține omul că a surprins.

Imaginile au devenit virale pe Facebook în timp-record. Cel ce a postat videoclipul pe pagina sa de Facebook a menţionat:

„S-a întâmplat acum câteva minute, în apropiere de Municipiului Târgovişte!!! Aceasta nu este vreo glumă, vreo făcătură, vreun trucaj! Oameni buni, încă îmi tremură mâinile din cauza emoţiei…Este filmat cu telefonul mobil şi nici acum nu pot să cred că am fost martorul unei asemenea scene”.

Din imaginile video se vede cum extraterestrul se îndrepta liniștit și fără nicio grabă spre mașina sa zburătoare. Urcă, ridică trapa și aparatul de zbor se face nevăzut în câteva secunde, scrie telegraph.md.

Unii internauți care au văzut imaginile și au comentat sunt dispuși să creadă că imaginile sunt truncate sau editate, alți sunt, însă, cât se poate de convinși că extratereștrii sunt tot mai aproape de noi. 

Sursa: impacttv.md