Noi detalii despre explozia din centrul Chisinaului Barbatul era in conflict cu familia, iar sotia l-ar fi alungat de acasa

Noi detalii despre incidentul tragic din centrul Chișinăului, în urma căruia doi bărbați au decedat, iar o a treia persoană a ajuns internată la Urgență. Forțele de ordine subliniază că nu este vorba de un atac armat, dar de un incident. Din primele informații, se cunoaște că persoana care avea asupra sa obiectul explozibil, era în conflict cu familia sa în urma divorțului cu soția, iar anterior a avut probleme cu legea.

Potrivit unui martor, bărbatul care a provocat explozia din magazinul alimentar locuia pe strada Bernadazzi, a fost alungat de acasă, iar în ultimele zile, acesta a locuit în stradă. El a venit la magazin pentru a-și lua țigări în datorie, însă vânzătoarea l-ar fi refuzat.

„Soția l-a alungat de acasă… În cadrul unui scandal, ar fi venit poliția, iar aceștia l-au dat afară din casă. Ultimele patru zile le-a trăit prin omăt. A venit la magazin… Fetele cică au chemat Bercutul care au vrut să-l imobilizeze…. Grenada nu pot să spun de unde a luat-o, pentru că la noi, poți avea acasă și din 1992. Polițistul de sector trebuia să nu-l alunge afară, pentru că el avea dreptul la o cameră. Trebuia să-l ducă la un azil. Soția mea l-a văzut înainte de explozie. Bine că ieșit cu 5 minute înainte (n.r de explozie)”, a declarat o cunoștință a victimei.

Reamintim că, un explozibil neidentificat a fost detonat în această dimineață la ieșirea dintr-un magazin alimentar de la intersecția străzilor Armenească și Mateevici din Chișinău. Doi bărbați au decedat pe loc. Este vorba de un trecător care se afla în preajmă și cumpărătorul care a adus explozibilul în magazinul alimentar. Mai multe detalii despre incident puteți GĂSI AICI. 

Sursa: tv8.md