Nici nu au fost instalati pana la capat ca au si inceput sa fie rupti. Mai multi piloni de delimitare pusi pe bulevardul Stefan cel Mare, pentru ca masinile sa nu parcheze acolo, au fost distrusi

Nici nu au fost instalati pana la capat ca au si inceput sa fie rupti. Mai multi piloni de delimitare pusi pe bulevardul Stefan cel Mare, pentru ca masinile sa nu parcheze acolo, au fost distrusi. Primarul interimar nu crede ca soferii ar fi facut asta, ci ca masinile de deszapezire i-ar fi agatat.

Numai pe segmentul cuprins intre strada Vlaicu Parcalab si Eminescu, am numarat cinci piloni lipsa, altii abia se tin ori stau pe o parte.

“Asta tine de educatia noastra cineva la fier uzat le da noaptea probabil.” 

“Din cauza zapezii depuse, eu cred s-au indoit.”   

“Acestia sunt niste oameni obraznici, soferii la noi sunt nedesciplinati, incalca, aici copii trebuie sa mearga.” 

Iar in fata cinematografului din centrul capitalei, pilonii parca nici nu au fost. Acolo, soferii parcheaza in continuare pe trotuar. 

“Unde ar trebuie sa fie trotuar si sunt parcate masini, clar lucru nu pot sa mergi, este incomod.”  

“Oameni oricum gasesc o solutie de a se parca, indeferent de solutiile care poate sa vina sfera publica, oricum 50/50 a fost o investie neprofitabila.”  

Primarul interimar, Ruslan Codreanu indeamna oamenii sa mai astepte pana cand proiectul va fi finalizat si vor fi instalati piloni pe tot bulevardul. 

Ruslan CODREANU, PRIMARUL INTERIMAR AL CAPITALEI: “Pilonii au fost deteriorati si trebuie sa recunosc inclusiv si de unele serviicii ale noastre cu dezapezirea pe trotuare noi ii vom repara, noi vom face o inventarie imediat ce mergem pe amenajare.”  

 Instalarea pilonilor de delimitare urmeaza sa continue pe tot Bulevardul Stefan Cel Mare dar si pe Strada Vasile Alecsandri. Pentru cei peste 5 mii de piloni, care vor aparea primaria a alocat din bugetul municipal 2,4 miloane de lei. 

Sursa: protv.md