MARTURII SOCANTE in cazul celor trei surori din Moldova care si-au omorat tatal. Apropiatii acestora supusi testului poligraf

Moldoveanca Aurelia Dunduc, mama surorilor reținute la Moscova pentru că și-au ucis propriul tată, crede că omorul soţului său a pus capăt dramei prin care a trecut familia sa. În cadrul unei emisiuni difuzate la postul de televiziune Pervîi Kanal din Rusia, femeia a fost supusă testului poligraf şi a mărturisit că a aflat abia după ce a fost săvârşită crima, că partenerul său îşi viola propriile fiice.

Detectorul de minciuni a confirmat că moldoveanca era ameninţată şi bătută constant de bărbatul său.

“Consideraţi că moartea soţului ar pune capăt dramei din familia dumneavoastră? – Da. – Ştiaţi că fetele erau abuzate sexual de tatăl lor?- Nu. – Ştiaţi despre planul fetelor de a-şi ucide tatăl? – Nu”, a spus mama surorilor Haciaturean, Aurelia Dunduc.

Una dintre prietenele surorilor Haciaturean a mărturisit că fetele au fost violate de tatăl lor pentru prima dată acum doi ani. 

“- V-au povestit vreodată surorile că Mihail le-a abuzat sexual? 

- Da.

- Nimic surprinzător, răspunsul Da este corect”, a precizat prietena surorilor Haceaturean, Ana.

Mama surorilor care şi-au ucis propriul tată spune că a fost bătută de propriul soţ timp de aproape 20 de ani. Ea a tolerat abuzurile doar ca să-şi păstreze familia întreagă. La rândul său, fratele Aureliei Dunduc a mărturisit că, anterior, a avut afaceri criminale cu bărbatul ucis de propriile fiice.

Detectorul a confirmat că acesta a fost ameninţat de grupul de infractori din care făcea parte. 

“Recunoaşteţi că în anii 90 aţi avut afaceri criminale cu Mihail? Vă rog să spuneţi adevărul. – Da. – Puteţi confirma că grupul criminal v-a ameninţat că o să vă ducă în pădure ca să se răfuiască? – Da”, a menționat fratele Aureliei Dunduc, Andrei Sîrbu.

Surorile Maria, Anghelina şi Kristina Haciaturian au fost reținute la Moscova, la începutul lunii august, pentru că și-au omorât propriul tată. Mihail Haceturean a fost înjunghiat de 36 de ori în gât, burtă și inimă.

Anchetatorii susţin că Maria, în vârstă de 17 ani, i-ar fi aplicat loviturile de cuţit, în timp ce surorile sale, Angelina şi Kristina de 18 şi, respectiv, 19 ani, l-ar fi lovit pe bărbat de mai multe ori cu un ciocan în cap. 

Sursa: prime.md