Jaf la drumul mare Un taximetrist si pasagerii sai au lasat o femeie fara bani

Un bărbat și o femeie sunt căutați de oamenii legii, fiind suspectați că au jefuit o femeie. Totul ar fi avut loc într-un taxi, cu acordul șoferului.

Cazul a avut loc în seara de 16 iunie. Victima, o femeie de 57 de ani, a luat un taxi din Chișinău pentru a ajunge la Ialoveni. Deși în mașină se mai aflau doi pasageri, șoferul de taxi a fost de acord să ia femeia, zicând că merge în aceeași direcție.

În drum spre Ialoveni, victima a rugat șoferul să oprească la un magazin.

Ulterior, în apropiere de satul Rusești, ceilalți doi pasageri i-au spus taximetristului să oprească mașina. Aceștia au coborât și au insistat să coboare și femeia.  

Suspecții au dus victima pe un câmp din apropiere, unde au deposedat-o de 2600 lei, un lănțișor cu pandantiv din aur și un inel din aur.

După ce au luat bunurile, cei doi au urcat în taxi și au plecat într-o direcție necunoscută.

Femeia s-a adresat la poliție a doua zi, declarând că prejudiciul cauzat ajunge la 20 300 lei.

În urma cercetărilor inițiate, polițiștii au identificat șoferul de taxi, un bărbat de 33 de ani. În cadrul audierilor, acesta a declarat că nu-i  cunoaște pe cei doi pasageri, dar a recunoscut că nu a intervenit când au jefuit femeia.

Mai mult, taximetristul le-a spus polițiștilor că, la întoarcere în Chișinău, au dat aurul sustras la casa de amanet și au împărțit banii.

Poliția a inițiat o cauză penală pentru jaf. Dacă vor fi găsiți vinovați, făptașii riscă pedeapsă cu închisoare de la 5 ani până la 7 ani.

Șoferul de taxi a fost reținut, iar pentru identificarea principalilor suspecți oamenii legii solicită ajutorul cetățenilor. 

Cei care cunosc persoanele din imagini și locul aflării lor sunt rugați să comunice informațiile la numărul de telefon: 079652133.  

Sursa: crimemoldova.com