video | Iuliana Beregoi, despre cum a ajuns să le cânte rușilor în română: Niusha m-a întrebat dacă știu „Melancolie”Iuliana Beregoi, deși nu a câștigat concursul „Golos deti”, a reușit să câștige simpatia a milioane de oameni atunci când a ales să cânte în finală o piesă în limba română și în varianta unei interprete de peste Prut.

Într-un interviu pentru Adevărul, Iuliana a dezvăluit cum a ajuns să opteze anume pentru piesa respectivă.

„Mentorul meu, Niusha, m-a întrebat ce piese cunosc în limba română şi dacă ştiu „Melancolie”. Mi s-a părut că e prea uşoară pentru concurs, aşa că am venit cu mai multe propuneri, iar în ultimul moment i-am cântat „Lupii” şi i-a plăcut foarte mult, mi-a spus că emoţia transmisă reuşeşte să îi atingă sufletul şi că simte mesajul piesei chiar dacă nu înţelege versurile”.

Cât despre momentul în care se afla pe scenă și transmitea mesajul piesei, tânăra de 12 ani a specificat:

„A fost un mare vis să ajung să cânt  pe acea scenă imensă. Consider că mi s-a împlinit acest vis frumos. A fost minunat! Am trăit emoţii puternice pe care le-am redat într-o piesă atât de frumoasă. În acel moment simţeam că sunt urmărită de milioane de oameni şi acest lucru mi-a dat putere să cânt.

Publicul a fost extraordinar, chiar dacă eu am fost o străină pentru ei m-au încurajat foarte mult şi mi-au dat o motivaţie deosebită. Şi membrii juriului la fel, pe tot parcursul interpretării cred că au trăit aceleaşi sentimente frumoase împreună cu mine. Am reuşit să-i ridic în picioare şi să-i fac să danseze şi să mă aplaude.”

Iuliana, originară din Orhei, spune că are mari planuri de viitor: „Aş vrea să cuceresc noi orizonturi, iar pentru asta voi munci mult”.

Amintim că, recent, Iuliana a lansat piesa „Fac ce simt”, care timp de o săptămână a fost vizualizată de aproape 2 milioane de ori. Anterior, ea a reușit să cucerească publicul din România și Republica Moldova cu piesa „Vina mea”, clipul căreia a fost vizualizat de 14 milioane de ori. 

Sursa: zugo.md