VIDEO ÎNGROZITOR! O mamă din Orhei îşi bate cu cruzime copilul. Metoda ei preferată - cureaua

Un bărbat din Orhei a instalat camere ascunse în propria locuinţă, după ce i-au dispărut mai multe lucruri de preţ. În loc să găsească hoţul, stăpânul casei a văzut şocat cum fiul său de 11 ani este bătut cu o cruzime greu de imaginat, chiar de propria lui mamă. 

Tatăl copilului povesteşte că s-a îngrozit după ce a văzut imaginile filmate de camera ascunsă instalată în locuinţă. Bărbatul nici nu bănuia că soţia sa obişnuieşte să bată copilul cu o astfel de cruzime.

El a arătat imaginile oamenilor legii şi spune că şi ei au rămas şocaţi. În baza plângerii depuse de tatăl băiatului, procuratura a iniţiat o anchetă.

Totuşi, dosarul a fost clasat, pentru că procurorul consideră că tratamentul aplicat copilului de mama sa ar fi o metodă firească de educaţie. De aceeaşi părere au fost şi asistentul social, dar şi psihologul de la şcoala în care învaţă băiatul. Toţi trei nu au comentat, deocamdată, această situaţie.

“Am instalat camera ca să-mi protejez lucrurile şi bunurile immobile care erau. Însă s-a depistat că soţia, timp îndelungat, maltratează copilul cu cruzime. Ceea ce am văzut eu… este probabil metoda ei preferată – cureaua, la pat, bătut. Două, trei, patru lovituri aplica. A fost bătut şi în cap, se vede. Asistenţii sociali au spus în două cuvinte că: ştiţi, se mai întâmplă. Cred  că se mai întâmplă aşa lucruri, dar nu-i nimic starşnic. Acest lucru nu-i straşnic“, a spus tatăl copilului.

Vă atenţionăm, imaginile vă pot afecta emoţional.

Sursa : Publika.md/Play.md