(video) Emilian Crețu, despre unii demnitari: „Ei îs ca c***ții - se usucă, apoi îi mănâncă câinii”: Reacția Monicăi Babuc la parodia actorului

Cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorilor, actorul Emilian Crețu a făcut o parodie în care adresează către Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc.

În cadrul parodiei, Emilian Crețu o critică pe Babuc pentru un ordin emis în care se interzice oferirea de cadouri sub orice formă, nici măcar flori.

„Despre ce vorbim, care mită? Chiar profesorii noștri nu merită un buchet de flori pentru că ne-au educat, ne-au spălat, ne-au frecat câte-o palmă-n cap, nu contează. Da’ profesorul trebuie să aibă un buchețel de flori. Asta voi numiți revoluție? Revoluție e atunci când o să aduci toți profesorii înapoi în țară. Domnilor profesori, lăsații, ei îs ca câcații, se usucă, apoi îi mănâncă un câine”.

În urma acestei parodii, Monica Babuc a venit cu o reacție. Aceasta spune că Emilian Crețu ar trebui să își prezinte scuze.

„Pentru că subscriu afirmației lui Nicolae Iorga, care spunea, ca „ADEVARUL ESTE CA APA RECE, CARE FACE RAU DOAR DINTILOR BOLNAVI”.
Iar adevărul este, că nu există niciun fel de ordin, semnat de Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, care ar interzice buchetul de flori oferit profesorului cu ocazia sărbătorii sale profesionale.
Asta mă face sa cred, ca pretinsul „showman”, care se dă într-un spectacol scabros are probleme nu doar cu dinții. Și ca ar trebui sa-și prezinte scuzele de rigoare profesorilor pentru limbajul sau licențios pe care, cu siguranța, nu l-a învățat la scoală”, a scris Babuc. 

Sursa: medianews.md