Cum moldoveanul celebru din Наша Russia a devenit boschetar

Actorul moldovean, Valerii Magdiaș, care a devenit celebru pentru rolul constructorului din serialul rusesc „Наша Russia”, a povestit public despre nenorocirea sa.

În ciuda faptului, că actorul a avut în cariera sa jucate peste 20 de roluri, Valeriii Magdiaș a devenit totuși celebru după rolul său din serialul „Наша Russia”. Pe lângă faima pe care și-a căpătat-o au venit și o serie de remunerări, dar și oportunități largi de autorealizare.

Cu toate acestea, fericirea nu a durat mult. Cu renumitul actorul s-a întâmplat o nenorocire, după care el a devenit în adevăratul sens al cuvântului – boschetar. 

„Eu trăiam bine în Moscova. Aveam apartament cu o cameră. Am primit rol în „Наша Russia”, care mi-a schimbat radical viața. Eram foarte bucuros. Pentru o zi de filmări primeam 1.000 de dolari. În acest proiect am lucrat un an. Într-o zi am hotărât să-mi stâng toate economiile și să-mi vând apartamentul. Am adunat totul pentru a depune banii la bancă, iar după să-mi cumpăr un apartament cu două camere”, a povestiti Magdiaș la emisiunea „Прямой эфир” de la postul «Россия 1».

Mergând în drum spre bancă, asupra actorului au năpădit oameni necunoscuți, l-au lovit cu o țeavă în cap și i-au furat toți bani împreună cu documentele sale. Maghiaș a ajuns la spital, iar după ce a fost externat, s-a pomenit fără nimic, devenind un boschetar.

„Nimănui nu am povestit despre ce mi s-a întâmplat. Dar acum, odată și pentru întreaga țară voi povesti. M-am pornit la Apele Minerale, dar m-am trezit la gară. Noaptea veneau la mine paznicii, polițiștii și îmi aduceau tartine și ceai fierbine”, a spus actorul. 

La un moment dat, bărbatul care dormea pe scaun, a atras atenția unei femei pe care o chema Tatiana. În urma fotografiilor făcute de ea, prietenii din Moscova l-au recunoscut pe bărbatul fără adăpost care era defapt renumit în serialul de comedie „Наша Russia”. Femeia i-a permis actorului să locuiască la ea. Pentru aceasta Valerii a ajutat-o să facă reparație. Acum Valerii Magdiaș visează să se întoarcă în Capitală și să continue să joace în cinematografie sau TV. 

Valerii Magdiaș a jucat în filmele „Кто, если не мы”, „Маленький гигант большого секса», «Фартовый”, „Фартовый”, și „Наша Russia: Яйца судьбы”, precum și în serialele „Адвокат”, „Дальнобойщики 2” și „След”.

Sursa: stiri.md