CRIMA la Floresti Taximetrist batut pana la moarte

Crimă în raionul Florești. Cadavrul unui bărbat de 58 de ani a fost găsit pe un câmp în apropiere de satul Putinești. Victima lucra taximetrist, iar în dimineața tragediei, ar fi plecat la serviciu și nu s-ar fi întors.

Poliția a găsit automobilul victimei, avariat la ieșirea din satul Alexeevca, iar la câteva ore au depistat și cadavrul. Potrivit poliției, crima a avut loc în noaptea de 1 spre 2 decembrie, iar suspectat de omor este un adolescent de 18 ani care a urcat în mașina victimei în calitate de client.

Nu se știe care este adresa la care urma să ajungă pasagerul. La un moment dat, între cei doi s-a iscat un conflict, care a degenerat într-o bătaie. Tânărul l-a scos din mașină pe bărbat, l-a bătut și l-a aruncat pe câmp.

Ulterior acesta a urcat în taxi și a plecat mai departe,dar la intrare în satul Alexeevca, tânărul a pierdut controlul volanului și s-a inversat. După impact, suspectul a coborât din mașină și a fugit, lăsând vehiculul avariat pe marginea șoselei.

În acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor intenționat.  Dacă vina adolescentului va fi dovedită acesta riscă închisoare de până la 15 ani sau detenție pe viață.

Sursa: echipa.md