/VIDEO/ Chirtoacă, compătimit de PSRM. Ghimpu îi cere procurorului Viorel Morari inițierea unei anchete interne

Eliberarea lui Dorin Chirtoacă din arest la domiciliu este parte a unui scenariu dintre PL și PDM. Cel puțin, asta spun socialiștii, care cred că lucrurile stau prost în tabăra adversă.

Cât despre imaginile foto și video care țin strict de viața privată a edilului suspendat și care au apărut în spațiul public, atât socialiștii, cât și democrații își neagă cu vehemență implicarea.

Eu presupun că lucrurile stau foarte prost pentru partea adversă și, ca să buimăcească toată lumea, a fost aruncat Dorin Chirtoacă în flancul din față, probabil pentru dezbateri. Este un scenariu, un aranjament făcut între democrați și liberali”, afirmă Ion Ceban, președinte fracțiunea PSRM în CMC.

Cât despre fotografiile și imaginile video private ale lui Dorin Chirtoacă, care au ajuns în spațiul public, Ion Ceban neagă că acestea au fost răspândite de socialiști. El a spus că îl compătimește pe primarul suspendat, sugerând că făptașii ar putea fi foștii lui prieteni.

Treaba lui ce face după pereți. Evident dacă nu o face la serviciu. Este dezgustător, urât, anormal, incorect și condamnabil”, a mai adăugat Ceban.

Au condamnat aceste acțiuni și democrații. Într-un comunicat, aceștia au scris că „PDM își exprimă dezacordul față de cei care apelează la astfel de instrumente murdare de luptă”. Liberalul Mihai Ghimpu a declarat pentru Unimedia că Procuratura Anticorupție ar fi implicată în aceste scurgeri de informații și că șeful instituției, Viorel Morari, ar trebui să pornească o anchetă internă. Contactați de TV8, atât Viorel Morari, cât și adjunctul său, Eduard Varzar, aveau telefoanele deconectate. 

Sursa: tv8.md