Ce spune Ion Ceban despre filmuletul in care apare Igor Dodon, ciocnind pahare cu sampanie, cantand si dansand, alaturi de Kirkorov.

Un filmulet in care presedintele Igor Dodon ciocneste pahare cu sampanie, canta si danseaza, alaturi de Filip Kirkorov a aparut astazi pe o retea de socializare. Cel mai probabil imaginile au fost filmate acum o luna la Festivalul Capsunelor. Presedintia a refuzat sa comenteze subiectul.

Imaginile in care Igor Dodon si Filip Kirkorov danseaza imbratisati, beau, chiuie si canta cea mai recenta piesa a interpretului au aparut astazi pe internet. In mijlocul petrecaretilor se afla si un copil, deasupra caruia acestia ciocnesc paharele cu alcool.

Puratorul de cuvant al presedintelui ne-a spus ca nu stie despre ce este vorba si a inchis imediat telefonul. Iar Ion Ceban, fostul consilier de imagine al presedintelui, a refuzat sa comenteze filmuletul. A precizat ca nu a reusit sa-l urmareasca, insa colegii i-au transmis despre asta.

Ion CEBAN, CONSILIER PSRM: ”A fost festival, au si cantat, au cules capsuni. Mi-au spus colegii ca ar putea sa existe ceva de genu acesta. Ca e la concert, ca nu e la concert, nu stiu. O sa vad si o sa ma pronunt.”

Anterior, insa, Ceban a criticat dur imaginile in care apare Dorin Chirtoaca intr-o ipostaza la fel de vesela. In timpul mandatului sau de primar, acesta a fost filmat cum se distreaza in garajul primariei alaturi de cativa functionari. 

Socialistii au ironizat pe seama filmuletului si la primarie.  La randul sau, fostul primar, Dorin Chirtoaca a reactionat la imaginile in care apare Igor Dodon. Intr-o postare pe facebook acesta spune ca “Tara arde, iar Dodon se scarpina cu Kirkorov.”

Cortul in care a avut loc scena seamana cu cel amenajat in spatele scenei la Festivalul Capsunelor de la Sadova, dar nu am resusit sa aflam daca este acesta. 

Sursa: protv.md