(VIDEO) CAPITALA “ARDE”, IAR PRIMARUL: “SALVAȚI UE”Demonizarea liderei extremei-drepte din Franța, Marine Le Pen și ridicarea în slăvi a luptărorilor înverșunați „pentru” Uniunea Europeană – François Hollande fostul șef al statului francez și Angela Merkel, cancelarul Germaniei. La prima vedere pare a fi poziția promovată de o figură politică sau un expert în domeniu, motivația sau menirea căruia este de a-i insufla societății o viziune pozitivă asupra Occidentului, de facto însă, nu este așa. Este vorba de nimeni altul decât de primarul general Dorin Chirtoacă, care pare să fi încurcat “vârful” prezidiului ședinței operative cu tribuna Catedrei de Politologiei. 

Timp în care, Chișinăul ocupă locurile de top în reitingurile celor mai gri și sumbre orașe. Edilul trece fugitiv agenda zile, și se dedică în trup și suflet în a le preda subalternilor nu practicile bunei gestionări a orașului, ci ore de științe politice.

Mesajul cărora este unul evident- fără UE ne paște războiul, tancurile rusești au și pornit! Nu s-a lăsat nici fără film pe gratis: secvențe din Parlamentul European cu tăioasa denumire „Le Pen vs. Hollande”.

 

Sursa: a-tv.md