VIDEO. Accident in capitala. O soferita s-a rasturnat cu masina din cauza unei ...viespi

Accident din cauza unei viespi. Soferita unui Mercedes a fost intepata de o viespe si astfel a ajuns cu masina in bordura, apoi intr-un stalp. Chiar daca autoturismul s-a intors cu rotile in sus, femeia nu a patit nimic grav.

Accidentul a avut loc aproape de ora 17 pe strada Muncesti din capitala. Soferita spune ca se intorcea de la serviciu cand la un moment dat, in habitaclu a intrat o viespe. 

SOFERITA: “M-a muscat mai intai de mana stanga, apoi de dreapta. Eu am vrut sa trag pe dreapta si am nimerit in groapa.”

Masina a fost proiectata in bordura, iar apoi intr-un stalp de electricitate de pe marginea drumului. In urma impactului, masina s-a rasturnat, iar stalpul s-a rupt impreuna cu firele. Astfel, locuitorii din zona au ramas fara lumina.

Soferita era singura in masina. Din fericire, ea nu a patit nimic, doar autoturismul a fost grav avariat. La scurt timp, automobilul a fost ridicat, apoi evacuat. 

La fata locului a intervenit un echipaj al politiei care a reglat circulatia si a intocmit un proces verbal. Femeia risca o amenda.

<iframe src=’http://protv.md/embed/643591.html’ frameborder=’0′ width=’600′ height=’440′></iframe>

Sursa : ProTV.md