A furat din buzunarul unei femei circa 70 de lei iar acum risca o amenda de 42500 lei. Femeie din Balti retinuta in flagrant

O locuitoare a municipiului Bălți, în vârstă de 37 ani a fost reținută în flagrant delict în această dimineață după ce a sustras mijloace financiare din buzunarul unei femei de 63 ani. Cazul a avut loc în timp ce victima se afla la cumpărături în „Piața Centrală”, iar suma sustrasă a fost, potrivit femeii, de circa 70 de lei. Acum suspecta riscă o amendă de până la 42.500 lei.

Reținerea a fost efectuată de polițiștii Secției pentru combaterea infracțiunilor în locurile publice și transport urban din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, suspecta, anterior judecată pentru infracțiuni similare, fiind escortată la inspectorat pentru documentare.

În acest caz sunt demarate acțiuni suplimentare de investigații, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, iar bănuita riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32.000 lei 42.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani. 

Sursa: independent.md