Verka Serdiucika se retrage de pe scena Ce spune Andrei Danilko artistul de sub rochie

Mai multe publicații au scris zilele trecute că Verka Serdiucika ar urma să se retragă din lumea muzicii, urmând să dea un turneu de rămas bun. Celebrul interpret ucrainean Andrei Danilko, cel care o interpretează pe Vera, pare să fie, însă, de altă părere. 

Presa internațională menționa anterior că Andrei a spus despre plecarea sa într-un interviu cu reprezentantul publicației ukraina.ru. Jurnaliștii au scris atunci că Danilko intenționează să dea un concert pe 13 iulie la Odesa, care va precede turneul de rămas bun. Ulterior, Verka Serdiucika urma să susțină alte șase concerte, toate în Ucraina, încheind astfel cariera muzicală.

„Va fi o interpretare grandioasă a artistului, care a devenit plictisit de audiență, un spectacol strălucitor, caracteristic pentru Verka Serduchka, ea este deja o sărbătoare!”, menționa anterior Danilko.

Declarația lui Danilko a fost deja comentată de către managerul său. El a menționat că este prea devreme să vorbim despre plecarea artistei Verka Serduchka, deoarece proiectul nu este încă închis. Și Andrei Danilko a venit cu o reacție, postând ieri pe pagina sa de Instagram un mesaj în care dezminte presupunerile jurnaliștilor.

„Respingem informația conform căreia concertul artistei Verka Serduchka în Odesa, pe 13 iulie, va fi ultimul din carieră. Să spunem că zvonurile despre finalizarea carierei sunt exagerate. Actorul s-a întors din vacanță și este într-o formă excelentă”, a scris acesta.

Internauții s-au bucurat să audă că o vor mai vedea pe Verka Serducika pe scenă.

Sursa: zugo.md