Locuitorilor din Durlești le-a ajuns cuțitul la os. Acetia au denunțat comportamentul neadecvat al angajaților a trei magazine din localitate, dar și faptul că nu eliberează bonuri fiscale.

Oamenii legii au inițiat o serie de controale și au dat peste o vânzătoare isterică în momentul în care i-au cerut acesteia să prezinte actele contabile sau autorizația de funcționare.

Deși nimeni nu a pus un deget pe ea, femeia a început să strige cuiva la telefon că 10 polițiști au sărit pe ea. „Cheamă salvarea! S-a urcat pe mine, unu te trage, unu te împinge, altul nu știu ce te întreabă, îți dai seama?!”, se revoltă femeia în timp ce câțiva polițiști își caută calm de treabă. La toate întrebările, vânzătoarea are un singur răspuns: „Magazinul nu funcționează!”.

Femeia a fost escortată la Inspectoratul teritorial de poliție, unde i-a fost întocmit un proces verbal cu aplicarea unei amenzi de 500 de lei.

Totodată, inspectorii fiscali au întocmit câte un proces verbal cu aplicarea unor amenzi în mărime de 30 000 lei, iar Primăria municipiului Chişinău a anulat autorizaţiile de funcţionare ale celor trei magazine.

Zilele trecute aceeași vânzătoare a făcut un alt scandal de zile mari în clipa în care un polițist în civil a cumpărat o sticlă de apă și a cerut bonul de plată. Femeia a început să strige, să-l dea afară, să-l amenințe pe cumpărător că aruncă în el cu o sticlă de șampanie, calificându-l drept „alcoolic”. Disperată că nu-l poate da afară pe polițist, vânzătoarea a început să îl lovească cu o sticlă de apă și să strige că acesta a încercat să o violeze.

 

Sursa : Jurnal.md