O scena de violenta intre elevi surprinsa intr-o scoala din capitala l-a facut pe un parinte sa sustina ca fiul sau a fost batut. Parintele a trimis imaginile la Pro TV si a anuntat ca incidentul a avut loc la liceul “Mihai Viteazul” din Chisinau. Ulterior, insa, a declarat ca la mijloc a fost o confuzie si ca in imagini este batut un alt copil.

In imagini se vede cum un elev este agresat de colegii sai. Revoltat, victima il loveste pe unul dintre agresori si cade la pamant, apoi, copilul este dus intr-un colt si lovit in continuare, in timp ce colegii comenteaza scena. Filmuletul a fost trimis de un vizitator al site-ului Pro TV, cu mentiunea  ca cel agresat este fiul sau, care invata liceul “Mihai Viteazul”. Directoarea neaga insa, acest lucru.

Ulterior, mama baiatului si-a retras acuzatiile. Ea spune ca in imagini nu este fiul ei si ca nu a reusit sa il intrebe daca i s-a intamplat asa ceva intrucat a primit imaginile tarziu si copilul dormea. Vom incerca totusi sa aflam unde a avut loc incidentul.