Liderul Partidului Politic „Partidul Nostru” îndeamnă Partidul Socialiștilor și Platforma DA să-și unească forțele pentru scrutinul din 30 octombrie.

Usatîi îndeamnă liderii PSRM și Platforma DA să-și unească forțele

Într-un mesaj pe Facebook, Renato Usatîi le propune liderilor acestor formațiuni să se așeze la masa de negocieri chiar de Ziua Independenței pentru a lua o decizie privind alegerile prezidențiale.

„Iluziile unor reprezentaţi ai partidelor de opoziţie cu privire la desfăşurarea alegerilor prezidenţiale din 30 octombrie, sunt nejustificate. Acutalul regim de guvernare pregăteşte o campanie de manipulare a cetăţenilor, scopul acesteia fiind modificarea sistemului electoral şi falsificarea alegerilor prezidenţiale. Forțele antioligarhice trebuie să -și coordoneze acțiunile în cadrul situaţiei create .Îndemn Partidul Socialiștilor, Platforma DA şi Partidul Nostru să organizeze consultări publice în ceea ce privește strategia noastră comună de a pune capăt acestui regim. Propun, ca în data de 27 august, exact de Ziua Independenţei să ne aşezăm la masa de negocieri”, scrie Renato Usatîi.

Sursa : unimedia.info