Liderul “Partidului Nostru” Renato Usatîi, care a fost ales primar de Bălți, a îndemnat chișinăuienii să voteze în al doilea tur pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău de la 28 iunie, pentru candidatul Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi. Despre aceasta el a declarat ieri în cadrul emisiunii “Politica”.

Chirtoacă – este răul … Chirtoacă trebuie îndepărtat din funcția de primar cu orice preț. El este pentru mine un criminal pentru ceea ce a făcut în capitală timp de opt ani. În al doilea tur, aș sprijini orice candidat împotriva acestui personaj negativ, pentru că el a transformat Chișinăul într-o gunoiște“, a spus Usatîi.

Săptămâna trecută, am susținut-o pe doamna Greceanîi, și mai spun încă o dată  - Zinaida Petrovna este – alegerea rezonabilă pentru toți chișinăuienii“, a menționat el.

Potrivit lui Usatîi “timp de opt ani întreaga țară a înțeles cine este Chirtoacă“.

El de asemenea precizează că partidele pro-europene au doar o majoritate teoretică în Consiliul Municipal Chișinău iar practic o astfel de majoritate nu există, întrucît în timpul apropiat “trei consilieri vor merge de partea noastră“, a conchis liderul Partidului Nostru.

Sursa : actualitati.md