Urmarire periculoasa langa capitala

Urmarire periculoasa in apropiere de capitala. Un individ care a furat un Volkswagen Touareg a pus pe jar oamenii legii. Incidentul a avut loc ieri dimineata.

Oamenii legii au fost sesizati ieri, in jurul orei 8 dimineata, precum ca un individ ar fi furat un Volkswagen Touareg dintr-o parcare cu plata din sectorul Rascani al capitalei. La ora 8:35 de minute masina respectiva a fost observata pe soseata Hancesti de catre inspectorii de patrulare, care i-au cerut soferului sa traga pe dreapta. Acesta, insa, i-a ignorat si a apasat pedala de acceleratie. A urmat o urmarire ca in filme pe soseaua Chisinau-Hancesti.

Potrivit politistilor, individul ar fi gonit cu 170 km/h, efectuand manevre periculoase. Pentru a-l retine oamenii legii au blocat drumul cu ajutorul catorva autospeciale.

De mentionat, ca soferul din Touareg avea in calitate de pasagera o femeie, care a urcat in automobil la iesire din capitala, deoarece se grabea sa ajunga la Hincesti, profitind de transport de ocazie. Dupa finalizarea ”cursei”, femeia in varsta de 36 de ani a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Sursa : ProTV.md