Una din cele mai mari companii aeriane low-cost anunță lansarea cursei Chişinău - Milano

Wizz Air, una dintre cele mai mare companii aeriane low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat astăzi despre lansarea cursei Chişinău – Milano Bergamo, care va fi operată începând cu 2 noiembrie 2014. Iniţial, la această cursă vor fi efectuate zboruri de două ori pe săptămână. Biletele sunt deja puse în vânzare și încep de la 39,99 euro.

Milano Bergamo este deja a treia cursă din Moldova. În prezent, compania operează câte două zboruri pe săptămână din Chişinău spre Roma Ciampino şi Veneţia Treviso. Wizz Air consideră că noul serviciu va stimula piaţa locurilor de muncă din domeniul aviaţiei şi turismului al Republicii Moldova.

„Wizz Air a început să opereze zboruri din capitala Moldovei doar cu nouă luni în urmă şi deja a reuşit să deservească 45,000 pasageri în cadrul zborurilor către Roma şi Veneţia. Acest lucru confirmă faptul că transportul aerian low-cost dintre Republica Moldova şi Italia este bine primit de către publicul călător, care include turiştii, călătoriile de afaceri şi diaspora din Moldova. Cu preţuri care încep de la €39.99, sperăm că această cursă va avea acelaşi succes ca şi cele către Roma şi Veneţia. De asemenea, sperăm că acest nou serviciu va contribui la consolidarea relaţiilor de afaceri şi a turismului dintre Moldova şi Italia”, a declarat reprezentantul Wizz Air, Daniel Carvalho.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, potrivit Innovata. Wizz Air are 52 de aeronave Airbus A320 şi oferă peste 300 de curse din 18 locaţii, interconectând 96 destinaţii din 35 de ţări.

 

Sursa : Agora.md