Un tânăr dispărut acum două luni ar fi fost găsit îngropat în curtea unei case din Anenii Noi

Acum 2 luni, un tânăr de 22 de ani din Anenii Noi a fost dat dispărut. Ieri, oamenii legii au găsit în curtea unei case din același raion osemintele unei persoane. Mama tânărului dat dispărut spune că a fost chemată la Inspectorat și i s-ar fi comunicat că fiul ei a fost găsit mort.

De cealaltă parte, poliția confirmă descoperirea oaselor găsite într-o gospodărie dintr-o localitate din Anenii Noi, dar au evitat să spună dacă i-ar aparține tânărului dat dispărut.

Potrivit poliției din Anenii Noi, pe 20 octombrie, tatăl unui tânăr de 22 de ani a anunțat oamenii legii că fiul său a plecat de acasă de câteva săptămâni și nu s-a mai întors.

Tatăl băiatului spune că nu a anunțat mai devreme despre dispariția fiului, pentru că acesta ar mai fi plecat de acasă la câțiva prieteni, dar s-a întors ulterior.

Astăzi, mama tânărului dispărut a declarat pentru protv.md, că ieri a fost chemată la poliție și a fost anunțată că fiul ei a fost găsit mort, acum două zile, îngropat într-o gospodărie din localitatea în care trăiește.

Femeia susține că oamenii legii i-ar fi spus că înainte de a fi îngropat, fiul ei ar fi fost înjunghiat și incendiat.

Urmează ca specialiștii să efectueze expertiza medico-legală pentru a determina cui de fapt îi aparțin osemintele. La fel, autoritățile au deschis un dosar penal pe acest caz, iar câteva persoane au fost reținute.

Sursa: zugo.md