Un student din capitală a fost REȚINUT. Polițiștii s-au îngrozit când au depistat ce păstra în podul caseiUn tânăr de 24 de ani, originar din raionul Căușeni, student la un colegiu din capitală, și-a deschis o „afacere” specializată în comercializarea marijuanei, hașișului și pastilelor Ecstasy. Planurile tânărului însă au eșuat, fiind deconspirat de oamenii legii.

Acum două zile, polițiștii au efectuat percheziții în camera de cămin unde locuiește tânărul. Aici, polițiștii au depistat 19 pachețele de marijuana. 

În aceeași zi, polițiștii au desfășurat percheziții la domiciliul tânărului în satul Tocuz, raionul Căușeni. În podul casei au fost depistate plante uscate de cânepă și rămășite de la frunzele de marijuana, iar în spatele casei – o motocicletă de model „Viper” care figurează ca fiind sustrasă în anul 2014 din satul Taraclia, raionul Căușeni.

Pe numele tânărului a fost ințiat un dosar penal pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare. 

Dacă i se va demonstra vinovăția, acesta riscă până la 15 ani de închisoare.

Sursa : ziarulnational.md