Un moldovean a injunghiat mortal un rus si-a taiat organul genital

Suspectul care a tăiat organul genital a victimei a fost reţinut în Lipețk, Rusia. Bărbatul a fost arestat pentru un termen de două luni.

Suspectul în vârstă de 28 de ani este din Republica Moldova. Victima în vârstă de 41 de ani a fost găsită de Poliţie cu semne de moarte violentă în apartamentul ce îi aparţine într-un sat din suburbia oraşului rus Lipeţk.

Conform datelor prelimiare, cei doi au consumat alcool. La un moment dat, s-a iscat un conflict între ei,  ca urmare suspectul a înjunghiat victima în zona gâtului şi i-a tăiat organul genital, ulterior, a fugit de la faţa locului.

S-a dovedit că suspectul şi victima sunt persoane cunoscute în regiune. Evghenii Tikhonov, locuitor al satului și președinte al autoguvernării publice, a vorbit despre ele, precum și despre viziunea sa asupra unei crime.

Potrivit lui Evghenii, nu ar trebui de cercetat mult această crimă sau de căutat motive de genul: homosexualitatea, gelozia. Motivul crimei este simplu – băuturile alcoolice. Au pus ambii bani pentru vodcă, dar cel care a cumpărat-o a venit prea greu de la magazin, în plus, pe drum a şi băut din sticlă.

După cum mai relatează Evghenii, ucigaşul a fost condamnat anterior pentru viol. În 3 ani şi luni cât a stat la închisoare şi s-a distrus psihic.

Un moldovean a injunghiat mortal un rus si-a taiat organul genital

Sursa: stiri.md