Poate ca suna incredibil, insa, un barbat a ajuns sa plateasca nu mai putin de 150.000 de dolari pe operatii estetice, pentru a ajunge sa semene cu Kim Kardashian! Rezultatul interventiilor nu este insa unul deloc fericit!

Este celebra, apare pe copertile celor mai prestigioase reviste, are propriul sau reality show si milioane de dolari in banca! Nici nu e de mirare ca cineva si-ar dori sa fie in pielea lui Kim Kardashian. Insa, de la a visa si pana la a arunca sume fabuloase pe operatii estetice, in speranta ca vei ajunge sa arati la fel ca ea, este o diferenta!

Un barbat a cheltuit 150.000 dolari pe operatii estetice 01

 

Acesta e cazul lui Jordan James Parke, un make up artist in varsta de 23 de ani, care si-a facut un scop din a ajunge sa semene cat mai mult cu Kim Kardashian. Pana acum, a cheltuit nu mai putin de 150.000 de dolari pe interventii chirurgicale, care, spera el, il vor aduce cat mai aproape de indeplinirea visului sau.

Un barbat a cheltuit 150.000 dolari pe operatii estetice 02

Jordan a povestit presei internationale ca s-a indragostit de Kim Kardashian in timp ce urmarea un episod al reality show-ului „Keeping Up With The Kardashians”.

„Iubesc totul la ea. Este cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata. Tenul, parul ei, totul este perfect!”, a declarat tanarul.

Un barbat a cheltuit 150.000 dolari pe operatii estetice 03

Pentru a ajunge sa semene cat mai mult cu Kim Kardashian, Jordan si-a facut pana acum mai bine de 50 de operatii estetice. Rezultatul nu este nici pe departe cel scontat, insa, tanarul spune ca nu se impacienteaza.

„Rad atunci cand oamenii incearca sa ma insulte spunandu-mi ca sunt de plastic. Oare ei cred ca imi doresc sa arat natural? Daca asta as fi vrut, mi-as fi cerut banii inapoi”, dezvaluie el.

Un barbat a cheltuit 150.000 dolari pe operatii estetice 04

Recent, Jordan s-a supus si unui tratament facial „vampir”, exact asa cum a facut si Kim Kardashian in urma cu ceva vreme.

Un barbat a cheltuit 150.000 dolari pe operatii estetice 05

Sursa : Perfecte.md