Un băiețel de 6 ani sare în gol de la o înălțime de 75 de metri. Vezi imaginile cu saltul periculos (Video)

Imagini de-a dreptul șocante au fost surprinse pe clădirea părăsită de lângă Dănceni, pe care de mai mult timp se practică Rope Jumping, un sport extrem de periculos. Un băiețel de numai șase ani a fost pus de un grup de adulți să sară de la o înălțime de cel puțin 75 de metri. 

Solicitat de Realitatea.md, șeful adjunct al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Serghei Armaș, a declarat că după apariția imaginilor video în care un băiețel de doar șase ani a fost impus de părinți să sară de la o înălțime de 75 de metri, oamenii legii s-au autosesizat, iar cazul urmează să fie examinat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Totodată, fiind contactați de poliție, unul dintre organizatorii săriturilor au declarat că incidentul a avut loc cu un an și jumătate în urmă.

Înregistrarea cu saltul periculos al minorului a fost postată pe o rețea de socializare și i-a revoltat pe internauți. Din imagini se vede cum adulții îl încurajează pe copil să sară, iar apoi îl împing. Saltul se pare că i-a amuzat pe bărbați, pentru că aceștia râd copios. 

În urmă cu mai puțin de două luni, oamenii legii au promis să documenteze cazul după ce Realitatea.md a realizat o investigație referitoare la acest sport practicat ilegal de câteva ori pe lună de un grup de tineri, care percep pentru o săritură o taxă de 200 de lei.

Deși a fost pornită o cauză contravențională, pe clădirea de la Dănceni sunt în continuare practicate săriturile care pun în pericol viața a zeci de oameni.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/I3JtaJoQ-rQ” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Sursa : deschide.md