Un adolescent din orașul Koln, Germania, a încercat să usuce o baltă pentru a-și recupera iPhone-ul pierdut în timp ce pescuia cu prietenii. Băiatul de 16 ani a încercat să scoată apa din iaz cu ajutorul unei pompe electrice și un furtun, capătul căruia l-a introdus într-un veceu public din apropiere. Inițiativa însă a eșuat, întrucât veceul nu era conectat la sistemul de canalizare.

La scurt timp după conectarea pompei electrice, vasul de toaletă s-a umplut, iar apa a început să curgă formând în jurul veceului public o băltoacă. După câteva ore, proprietarul unei parcări din apropierea veceului, și ea parțial inundată, a chemat poliția. Veniți la fața locului, oamenii legii au dat peste adolescentul inventiv și i-au aplicat o amendă pentru deteriorarea veceului și tentativa de a usca balta.

„M-am gândit că cu ajutorul pompei voi putea drena suficientă apă, astfel încât să-mi pot găsi telefonul”, a spus tânărul pentru un ziar local.

Adolescentrul le-a spus oamenilor legii că el, de la bun început înțelegea că, cel mai probabil, va fi imposibil de a repara telefonul. Pentru el, însă, erau importante numerele telefonice, pozele și înregistrările video păstrate în memoria iPhone-ului pierdut.

Un adolescent neamț a încercat să usuce un iaz pentru a-și recupera iPhone-ul pierdut (FOTO)

 
Sursa : realitatea.md