ULTIMA ORĂ! Filat și Leancă, chemați la Comisia de anchetă pentru investigarea situației de pe piața valutarăDeputații Vlad Filat și Iurie Leancă vor fi invitați la discuții în cadrul Comisiei pentru investigarea situației de pe piața valutară și situația de la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank. Anunțul a fost făcut de președintele Comsiei, Marcel Răducan.

Potrivit lui Răducan, cei doi vor fi invitați la discuții în urma cererii unor membri ai Comisiei. ”Poate joi, poate vineri. Eu nu vreau să îi întreb nimic, dar comisia s-a sesizat în urma unor declarații făcute de domnul Leancă, în cadrul unei emisiuni televizate”, a spus președintele Comisiei de anchetă.

În același timp, Marcel Răducan spune că nu este mulțumit de mersul investigațiilor în cadrul Comisiei pentru investigarea situației de pe piața valutară și situația de la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank.

”Nu pot să zic că sunt mulțumit de mersul muncii în comisie, dar luând în calcul volumul mare de informații pe care l-am solicitat, durează până la realizarea raportului. Dacă nu ne vom încarda vom cere Parlamentului să ne prelungească acest termen”, a mai menționat Marcel Răducan.

Sursa : realitatea.md