Ucigașul moldoveanului din Tveri ŞI-A RECUNOSCUT VINA şi a cerut PEDEAPSĂ CU MOARTEABărbatul suspectat că a împuşcat nouă oameni, printre care şi pe moldoveanul Ion Zagorneanu şi soţia acestuia, în timpul unei petreceri, şi-a recunoscut vina, scrie lenta.ru.

În timpul unei şedinţe de judecată, Serghei Egorov a declarat că fapta sa nu poate fi justificată, însă îşi cere iertare. Mai mult decât atât, el a declarat că acceptă şi pedeapsa cu moartea. 

PUBLIKA.MD aminteşte că crimele înfiorătoare au avut loc în noaptea de 3 iunie. Totul ar fi început de la o simplă ceartă. Suspectul, fiind beat, s-a lăudat că a făcut serviciul militar în detașamentele de paraşutişti.

Ceilalţi meseni nu l-au crezut şi au început să facă glume pe seama lui. Supărat, bărbatul s-a dus la el acasă, s-a întors cu o armă şi a deschis focul asupra oamenilor.

Poliţia l-a reţinut a doua zi dimineaţa.

Ion Zagorneanu avea 49 de ani şi era originar din raionul Teleneşti. A plecat în Rusia cu 20 de ani în urmă. Nu avea un loc stabil de muncă, dar avea mâini de aur şi a lucrat instalator, sudor şi lăcătuş.

Vila la care s-a produs tragedia a fost cumpărată recent de Ion şi soţia lui, de origine rusă. Ambii au fost omorâţi în acea noapte cumplită, când au invitat mai mulţi cunoscuţi şi prieteni la o petrecere.

Sursa: publika.md