Tragedie pe strada Ismail: un student de la FRIȘPA s-a aruncat în gol de la etajul 16

Un tânăr de 21 de ani a decedat, după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul 16 al unui bloc de locuit. Tragedia a avut loc cu puțin timp în urmă pe strada Ismail 92/1 , din sectorul Centru al Capitalei. Potrivit unor martori oculari, la fața locului oamenii legii ar fi găsit carnetul de student al victimei, iar acesta ar fi fost înmatriculat la facultatea de Facultatea Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Administrative a Universității de Stat din Moldova.

Solicitat telefonic, Adrian Jovmir, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat incidentul și a declarat că victima s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 21 de ani și era originar din Briceni.

„Trecătorii au observat cadavrul acestuia lângă bloc și au alertat oamenii legii. La fața locului s-a deplasat grupa operativă și conducerea IP Centru. Ulterior s-a stabilit că ar fi vorba despre un caz de suicid, iar tânărul s-ar fi aruncat în gol de pe balconul de la etajul 16 al blocului de locuit”, a precizat Jovmir.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivele care l-au făcut pe tânăr să se sinucidă.

Sursa: echipa.md