O tânără însărcinată a decedat intoxicată

Tragedie într-o familie din localitatea Gherman, raionul Ungheni. O tânără de 21 de ani însărcinată în opt luni a decedat în urma unei intoxicații.

Vinerea trecută, în jurul orei 22:00, tânăra a fost adusă la Centrul mamei și copilului din Chișinău cu simptome de intoxicație. Medicii au constatat decesul fătului și pentru a o salva, în aceeași noapte au transportat-o la Spitalul de Urgență pentru o intervenție chirurgicală.

În urma unei noi investigații, doctorii de la urgență au trimis-o înapoi la Centrul mamei și copilului pentru a fi supusă inițial unei operații de cezariană.

Astfel, prima operație a avut loc sâmbătă, iar cea de a doua a fost încheiată duminică, însă organismul femeii n-a rezistat.

Din nefericire, tânăra a decedat luni dimineață. Medicii spun, cu referire la rude, că aceasta ar fi consumat lichior, dar nu știu dacă anume acesta ar fi provocat intoxicația.

Expertiza medico-legală urmează să stabilească cauza intoxicației. Poliția a deschis pe marginea acestui caz un dosar penal. 

Sursa : Jurnal.md