В Оргееве 2-летняя девочка попала под колеса автомобиля

O fetita de numai doi anisori a fost strivita de o masina chiar sub ochii bunicii si a fratelui sau mai mare. Micuta a cazut sub rotile masinii vecinului in timp ce acesta incerca sa iasa din curte. Desi fetita a fost dusa de urgenta la spital, aceasta s-a stins din cauza traumelor pe care le-a suferit la cap.

Tragedia a avut loc ieri dupa amiaza in orasul Orhei. Fetita, care ieri implinise doi ani si jumatate iesise sa se joace in drum cu cei trei frati ai sai. Impreuna cu ei a mers si bunica. In acel moment vecinul a iesit cu masina din curte iar fetita a ajuns sub rotile automobilului.

Larisa ANDREI, BUNICA: “Eu aici eram, fratele era in partea aceasta, iar fetita era acolo. Ea probabil a vrut sa treaca la fratele sau, eu numai am vazut si am zis sa stea pe loc, dar el a mers cu viteza. Cand ma uit, copilul sta jos plin de sange.”

Rudele fetitei spun ca vecinul a luat imediat fetita plina de sange si a dus-o la spital, insa nu a mai putut fi salvata.

Victor ANDREI, TATAL: “Eu i-am strigat, vin-o puiule in curte, eu nu le dau voie sa iasa in drum. A murit un copil minune, toti o iubeau.”

Mama soferului care a strivit copilul, spune ca fetita a aparut brusc in spatele masinii.  Membrii celor doua familii erau nu numai vecini dar si prieteni foarte buni.

MAMA: “Baiatul meu a vrut sa iasa cu masina din ograda, eu nu stiu cum s-a intamplat, ca a strigat-o bunica. Nora a luat-o repede si a dus-o la spital. Nu a fost intentionat, asa s-a primit

Acuma soferul este cercetat penal in stare de libertate.

Irina BURDUJAN, OFITER DE PRESA IP ORHEI: “Este o incalcare a regulilor de circulatie, dumnealui nu s-a asigurat si se face vinovat de accident.”

Daca va fi gasit vinovat, barbatul risca pana la 7 ani de inchisoare.

<iframe src=’http://protv.md/embed/696101.html’ frameborder=’0′ width=’600′ height=’440′></iframe>

Sursa : ProTV.md