Top 5 femei obsedate de barbati in functie de zodieLipsa de atentie si de afectiune din familie, atrage dupa sine o necesitate de a fi mai mereu inconjurata de cate un domn, in orice moment al vietii. Nu putine sunt cele ce se pot declara de-a dreptul obsedate de compania unuia sau a mai multor barbati doar din acest simplu fapt sau doar pur si simplu ca le incanta actul cuceririi.

In continuare vom dezbate mai pe larg acest subiect si vom vedea care sunt cele 5 femei ce se numesc a fi obsedate de barbati, in functie de zodie deoarece si de aceasta data, Planetele ne influenteaza intr-un anumit mod, aceasta fiind caracteristica definitorie personalitatii.

Gemeni
Nativii acestei zodii sunt persoane carora le sta capul numai la sex si la tot ce inseamna cucerire. Scopul lor nu este de a se distra sau de a socializa cand ies in oras sau merg la o petrecere, ci de a-si gasi posibili parteneri sexuali sau doar o simpla prada a nevinovatului flirt. Femeile stiu ce si cum sa vorbeasca pentru a obtine de la orice barbat tot ceea ce isi doresc si pentru a-i aduce pe drumul dorit de ele. Le place sa schimbe barbatii ca pe sosete deoarece sunt de parere ca inca nu s-a nascut cel care sa le puna capac.

Rac
Poate nu ati fi crezut dar femeile Rac sunt pe locul doi in acest top deoarece majoritatea sunt obsedate de tot ce inseamna nou si sunt de parere ca orice prezent le poate aduce ceva mai bun decat anteriorul. Cand spunem ceva mai bun ne referim strict la siguranta si stabilitate deoarece dupa aceste lucruri tanjeste mereu nativul acestei zodii. Foarte greu se hotaraste asupra unui barbat dar atunci cand o face, nimeni nu o mai abate de la drumul ei si se stabileste relativ usor, daca ii este oferit tot ceea ce are nevoie.

Scorpion
Pentru Scorpioni conteaza foarte mult felul in care este cucerit. Daca nu reusesti sa faci acest lucru, in mod clar nu-ti va ramane alaturi deoarece nu l-ai egalat. Da dovada de o intreaga tehnica si se muleaza dupa nevoile fiecarui barbat ce-l intalneste in cale. Nu se rezuma niciodata la unul singur deoarece nici nu stii cand ai nevoie de un bec schimbat sau de o noua masina, de ce nu- intotdeauna trebuie sa ai un ajutor, mai mult material decat moral. Pun accent pe sex si din aceasta cauza doamnele sunt predispuse la a avea mai multi parteneri in acelasi timp, chiar daca sunt implicate sentimental.

Capricorn
Femeile native acestei zodii cunosc pe de rost arta seductiei si pun mare accent pe tot ce inseamna preludiu: atat din vorbe cat si prin fapte. Nu se lasa cand vad un barbat interesant si-l va starni imediat, iar in secunda doi o vei vedea la bratul cui isi doreste ea. Este acea femeie care stie ce vrea si nu o intereseaza gura lumii. O vei vedea probabil astazi cu unul iar maine cu altul, insa nu te ingrijora, este loc si pentru tine, deoarece cu greu se va stabili la casa ei. Pune accent pe petreceri, distractie si tot ce inseamna placere fizica.

Pesti
Chiar daca nu fac sex in momentul in care nu exista si sentimente, femeile Pesti stiu cum sa actioneze si in ce circumstante. Stiu cum sa se joace cu inima unui barbat si stiu cum sa obtina ceea ce-si doresc. Uneori sunt chiar lipsite de scrupule, daca scopul pentru care “lucreaza” cu un barbat sau chiar mai multi, merita si le va satisface pe deplin. Pentru ele nu exista cuvantul “moralitate” si pun mare accent pe senzatiile si trairile de moment pe care reusesc sa le exploateze la maxim.

Sursa : yve.ro