Timp de 2 zile, polițiștii de patrulare au depistat 870 de încălcăriÎn ultimele două zile, angajații Inspectoratului Național de Patrulare au fost implicați la menținerea, asigurarea și restabilirea ordinii publice la evenimentele din capitală, totodată inspectorii de patrulare au monitorizat și circulația rutieră din întreaga țară.

În acest context, wekeendul trecut, pe întreg teritoriul țării au fost depistați 870 de șoferi care au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere. Astfel, 207 de conducători auto au fost sancționați pentru că au depășit viteza de circulație stabilită pe sectorul de drum pe care se deplasau. De asemenea, polițiștii de patrulare au documentat 15 șoferi care au urcat în stare de ebrietate la volan, 49 nu și-au cuplat centura de siguranță, iar alți 37 nu aveau asupra sa permisul de conducere.

Inspectoratul Național de Patrulare amintește cetățenilor că respectarea regulilor de circulație rutieră înseamnă viață, iar atunci când observați careva abateri de la lege comunicați imediat poliției.