Tatăl și soțul Jannei Friske, sunați de PRANKERII ruși! Au încercat să-i împace, însă au reaprins scandalul - VIDEOPrankerii ruși din show-ul ”Звонок”, care au sunat-o pe ministrul Culturii din Moldova, Monica Babuc, înainte de finala Eurovision 2016, au trecut de această dată la un scandal din Rusia, aflat încă în desfășurare. Aceștia i-au sunat pe tatăl Jannei Friske, Vladimir Friske, dar și pe soțul regretatei artiste, Dmitri Șepelev.

Cei doi prankeri au încercat să-i împace pe Dmitri și Vladimir, însă au reușit să încingă mai mult spiritele. Întâi de toate l-au sunat pe Vladimir Friske și au vorbit cu el ca din partea lui Dmitri Șepelev. Tatăl Jannei Friske s-a dovedit a fi deschis pentru împăcare și a propus câteva soluții de remediere a conflictului.

După asta, au salvat câteva dintre frazele spuse de Vladimir Friske și le-au utilizat pentru discuția cu Dmitri Șepelev. Totuși, deși a spus că este gata pentru împăcare, Șepelev l-a rugat pe tată răposatei sale soții să înceteze scandalul și să nu se transforme într-o persoană rea.

Mai mult, după ce a auzit că a fost supus unei farse, tatăl Jannei Friske a fost internat la spital, acesta cauzând dureri de inimă.

Sursa : kankan.md