Tânăr din Republica Moldova, ars într-un camion din Chicago: Prietenii cer ajutorul pentru a-i aduce trupul acasăUn nou apel de ajutor lansat de conaționali de peste hotare prin intermediul platformelor de colectare de fonduri. De această dată este vorba de un incendiu produs în Chicago, în urma căruia a decedat Dumitru Diordița, în vârstă de 23 de ani.

Flăcările au cuprins camionul în care acesta se afla.

„Duminică, 30 iulie 2017, va rămâne o zi de doliu pentu apropiații lui Dumitru Diordița. Șoferul de tir a decedat în urma incendiului, care a cupris întregul camion și remorca. Dumitru, a ars total. Corpul lui neînsuflețit a fost găsit în interiorul camionului. Poliția încă nu a anunțat oficial numele șoferului, fiindcă urmează autopsia. Detaliile vor fi aflate în curând. Așteptăm informație de la poliție. Însă, va fi nevoie cel puțin, de transportat băiatul acasă. Dacă se vor mai aduna ceva bani, suma va fi transmisă părinților”, a scris Grigorie Bozu, unul din prietenii lui Dumitru, stabilit și el în Chicago. 

Suma de care au anunțat că au nevoie este de 30 de mii de dolari. Până în prezent s-a reușit colectarea a puțin peste 4mii de dolari.

Dumitru lucra în Chicago în calitate de șofer de camion. În Republica Moldova acesta a practicat kickboxingul. 

Tânăr din Republica Moldova, ars într-un camion din Chicago: Prietenii cer ajutorul pentru a-i aduce trupul acasă

 

 

 

Tânăr din Republica Moldova, ars într-un camion din Chicago: Prietenii cer ajutorul pentru a-i aduce trupul acasă

 

Sursa: agora.md