Stop cadru Liberal-democrata Maria Ciobanu il invita pe Constantin Tutu la o dictare Sunt gata sa imi cer scuze

Liberal-democrata, Maria Ciobanu, este gata să își ceară scuze de la democratul Constantin Țuțu, dacă acesta va scrie o dictare, sub observația sa.

„Eu nu citesc ce scrie domnul Țuțu, deoarece nu îi aparține textul. Domnul Țuțu, o spun foarte sigur, nu poate scrie asemenea text. Dacă el are părere, eu sunt gata astăzi să scriu dictare cu dânsul. Să scrie o dictare și să mă convingă că textul este scris de dumnealui. Eu și știu de cine e scris textul. Dacă el e de acord să scrie astăzi o dictare cu mine în sală, eu îmi cer scuze de dânsul și sunt gata să nu mai pronunț numele de „Țuțu”. Ceea ce face Țuțu și Nichiforciuc, și toți deputații din Partidul Democrat, umblând prin biserici ca prin codru, este un lucru ieșit din comun. Biserica noastră are altă menire. Îmi pare rău că Mitropolitul Vladimir nu înțelege acest lucru”, a declarat Ciobanu pentru UNIMEDIA.

UNIMEDIA amintește că între Constantin Țuțu și Maria Ciobanu au fost mai multe replici acide pe rețelele de socializare.

Totul a început după ce Țuțu a pus pe pagina de Instagram un mesaj video cum a mers la biserica din localitatea sa și alături de preot a ținut un discurs după slujba de duminică.

Liberal-democrata, Maria Ciobanu, a comentat pe pagina sa de Facebook această acțiune a lui Țuțu, scriind că ceea ce face el este „Veacul de apoi”. „Părintele a zis despre deputatul Constantin Țuțu că este băiat bun.” Doamne, veacul de apoi! Nu mai pot zice nimic…”.

Ieri, Țuțu a pus pe pagina sa de Facebook o postare în care o critică pe Ciobanu și vorbește despre cum în 2014, Maia Sandu a făcut agitație politică într-o biserică din Italia.

Sursa: unimedia.info