Silvia Radu către pretorii de sectoare: „Ieșiți din birouri, mergeți în teren. Vreau ca orașul să fie lună până la Paști”

Primarul general interimar, Silvia Radu le-a solicitat pretorilor de sector ca până la Paști să facă curățenie-lună în oraș. Totodată, edilul s-a arătat nemulțumită de modul în care aceștia își desfășoară activitatea, scrie Agora.md.

„Rog pretorii să intervină în ceea ce ține de ordinea publică și de curățenia din Chișinău. Implicați-vă, verificați agenții economici. Vreau ca orașul să fie lună până la Paști. Dacă străzile mai sunt curate, apoi pe străduțele, stradelele din cartier pare că nimeni nu a trecut vreodată să vadă ce s-a întâmplat acolo”, a declarat Silvia Radu.

Primarul general interimar le-a cerut pretorilor să părăsească birourile și să muncească mai mult pe teren:

„Oamenii se roagă să revină zăpada pentru a acoperi gunoiul. Ieșiți din birouri, mergeți în teren. Nu este prima dată când vă rog, da voi văd că nu înțelegeți acest lucru”. 

De asemenea, Silvia Radu s-a referit și la instalațiile pentru curățarea roților camioanelor care ies de pe șantiere.

„Faceții inspecție la șantiere, verificați ca toți agenții economici să curețe roțile autospecialelor. Dacă nu îndeplinesc condițiile, întreprindeți acțiuni conform legii”, a menționat edilul.

Sursa: diez.md